Logo png
ASSOCIACIÓ D'AMICS DEL PARC NATURAL
DELS AIGUAMOLLS DE L'EMPORDÀ

Cerca al web

Subscriu-te

Uneix-te a nosaltres

El Bruel

Els projectes

Buf projecte Giraffa

banner cigonya

Aquí pots fer una donació a la nostra entitat

Membre de ...

xvac

 

 

  

Col·laboradors

logo mussapLogoCastellMar webLogo-GM-PLA webtargeta4BR

ajutnament de castello empuries2

Aquesta web utilitza galetes per a gestionar l'autenticació, navegació i altres funcions. Si continues navegant n'acceptes el seu ús

Més informació

Accepto

Agenda

No events

projecte cigonya-2

Intro2

ENLLAÇ A LA PÀGINIA DEL PROJECTE 

IMPORTANT:

Si teniu intenció de comprar-lo i venir-lo a buscar al Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà truqueu al nostre telèfon 972 45 46 72 o poseu-vos en contacte per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per tal de concretar l'hora i la data de la trobada, i així fer el pagament i la recollida.

A continuació podeu seleccionar la vostra tarifa (Si sou SOCIS o NO SOCIS), El MODEL, EL COLOR i la TARIFA D'ENVIAMENTAPNAE cigonyablanca
SOCI / NO SOCI
Animals / ONG's
Colors

 

Mona ximpanze

Associacio Trenca

Benza mussolcomu

GEPEC Fartet

ICO Botximeridional

SEO orenetavulgar

Serbal

Submon capdolla

 FAPAS Osbru

Una trentena de socis i Amics del PNAE ens hem aplegat a l'espai de Mig de Dos Rius en una jornada de voluntariat que ha consistit en realitzar tasques de neteja i manteniment del recorregut i, molt especialment, debatre propostes a desenvolupar en el proper futur en aquest espai del qual l'APNAE ha assumit la responsabilitat de custodiar-lo mitjançant l'acord signat recentment amb la Fundació Catalunya La Pedrera per a la custòdia d'aquest espai, així com els de La Rubina, Closes de Mornau i Ter Vell.
 

El passat dissabte 7 d'octubre de 2017, l'APNAE va organitar una sortida de descoberta del Montgrí i la seva població de cabra salvatge de la mà d'en Genís Puig.  L'amic Joan Morales ens va fer arribar aquestes magnífiques fotografies acompanyades d'un petit text:

"Vàrem ser una trentena de persones i la finalitat principal de la sortida es va acomplir amb escreix. Més de 25 cabres amb algun mascle ben proper. A més el regal d'una calçada espectacular per sobre els nostres caps, un dia amb atmòsfera nítida i paisatges meravellosos i el guiatge excel·lent d'en Genís Puig, amb lectures de l'obra Solitud de Víctor Català que acabaren d'amenitzar la sortida."

Fotos i text: Joan Morales Dumanjó (albellus.m)

cabra1   cabragrup

AVÍS!

Properament publicarem el programa del Curs d’introducció a l’ornitologia del 2018 que començarà el mes de març i acaba el mes de maig. Consisteix en 7 sessions teòrico-pràctiques i l'objectiu és aprendre a conèixer i observar ocells en diferents ambients, a més d'aprendre a identificar-los.

Us proposem una matinal de voluntariat al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà a Mig de Dos Rius el proper diumenge 12 de novembre.

Vine a col·laborar amb les tasques de neteja de les caixes niu i de manteniment de l’espai. Així com també participa en definir propostes de gestió de l’espai.

Contacta'ns:
email: apnae@apnae.org

Per telèfon de dimarts a divendres de 9:00 a 15:00 al 972 454 672