Logo png
ASSOCIACIÓ D'AMICS DEL PARC NATURAL
DELS AIGUAMOLLS DE L'EMPORDÀ

Cerca al web

Subscriu-te

Uneix-te a nosaltres

El Bruel

Els projectes

Buf projecte Giraffa

banner cigonya

PROJECTE PUPUT

PROJ PUPUT

Aquí pots fer una donació a la nostra entitat

Membre de ...

xvac

 

 

  

Col·laboradors

PNAE centre

logo mussapLogoCastellMar webLogo-GM-PLA webtargeta4BR

ajutnament de castello empuries2

 

Aquesta web utilitza galetes per a gestionar l'autenticació, navegació i altres funcions. Si continues navegant n'acceptes el seu ús

Més informació

Accepto

20170512 1259concurs pinturaDes del passat 15 de setembre, i durant 15 dies, es podrà veure a la Cate de Figueres l’exposició de totes les obres guanyadores dels 25 anys deconcursde dibuix i pintura de la natura “Memorial Albert Ramon i Estarriol”, que formen part del fons artístic del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà.

Hi haurà exposades les obres premiades de cada any, des del 1992 fins al 2016 en què es van complir els 25 anys consecutius deconcurs.

 

Les obres estaran dividides en tres categories, segons els premis que es donaven:  categoria A, per a nens i nenes de 12 a 14 anys,  la B, de 15 a 18 anys i la C de 19 a 25.

El promotor d’aquests premis ha estat l’Albert Ramon i Torrent, que  amb el desig de fer un homenatge al seu fill desaparegut tràgicament en un accident de trànsit, va decidir impulsar aquest projecte amb vocació d’encoratjar la joventut empordanesa a desenvolupar la seva sensibilitat artística enfocada a la natura.

Després d’aquest 25 anys, es dóna per tancada una etapa, i els organitzadors delconcurs: el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, l’APNAE(Associació d’Amics del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà) i la IAEDEN (Institució Altempordanesa per a l’Estudi i la Defensa de la Natura) estan preparant un nou format però que continuï amb l’esperit de promocionar joventut, art i natura.

També es pensa editar-ne el catàleg, gràcies a l’ajut de la Fundació Mascort que n’ha subvencionat la digitalització de les obres.

Aquesta exposició ha estat durant el darrer mes de juliol a l’Ecomuseu de la farinera de Castelló d’Empúries, i s’ha dut ara a la Cate amb la vocació que itineri per diferents sales de municipis altempordanesos.

Contacta'ns:
email: apnae@apnae.org

Per telèfon de dimarts a divendres de 9:00 a 15:00 al 972 454 672