Logo png
ASSOCIACIÓ D'AMICS DEL PARC NATURAL
DELS AIGUAMOLLS DE L'EMPORDÀ

Cerca al web

Subscriu-te

Uneix-te a nosaltres

El Bruel

Els projectes

Buf projecte Giraffa

banner cigonya

PROJECTE PUPUT

PROJ PUPUT

Aquí pots fer una donació a la nostra entitat

Membre de ...

xvac

 

 

  

Col·laboradors

logo mussapLogoCastellMar webLogo-GM-PLA webtargeta4BR

ajutnament de castello empuries2

Aquesta web utilitza galetes per a gestionar l'autenticació, navegació i altres funcions. Si continues navegant n'acceptes el seu ús

Més informació

Accepto
A continuació una petita crònica de la material nal de manteniment de la closa de Mornau del passat diumenge 18 de febrer, a càrrec de l’amic Joan Morales:
 
Fa uns dies,  tot passejant per Mornau, en Jordi  va pensar que valdria la pena fer una activitat de manteniment de la closa de Mornau, ara que l'APNAE n'és custodi, arrel de signar l'acord amb la Fundació Catalunya - La Pedrera. El "Cigonyes de nou", l'estructura dissenyada per a que les cigonyes hi facin niu, anava quedant ocult pels freixes,  abundants a la zona i en clara expansió. Vàrem convocar una jornada de voluntariat. I el matí del dia 18 de febrer, una colla ens hem posat mans a la feina. 
En Gerard ha fet  de “Leatherface”, afortunadament una mica més asserenat que l'original, l'Àngels, en Manel, en Joan i en Josep hem anat  desbrossant les conseqüències de ràpida i efectiva actuació. En Jordi dirigia les operacions i col·laborava amb el seu fantàstic matxet. La Magda feia de cistellera, tot preparant les bases dels futurs nius. L'Otger i l'Hug, armats de potents tisores de podar, s'esforçaven en la neteja de brots i branquillons.
Acabada la feina ens hem enfilat a l'estructura alliberada i hem deixat ben preparats alguns del nius. Ara només falta que les cigonyes responguin a la crida.

📸 Fotos: Joan Morales Dumanjó 📷

mornau10mornau2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contacta'ns:
email: apnae@apnae.org

Per telèfon de dimarts a divendres de 9:00 a 15:00 al 972 454 672