Logo png
ASSOCIACIÓ D'AMICS DEL PARC NATURAL
DELS AIGUAMOLLS DE L'EMPORDÀ

Cerca al web

Subscriu-te

Uneix-te a nosaltres

El Bruel

Els projectes

Buf projecte Giraffa

banner cigonya

PROJECTE PUPUT

PROJ PUPUT

Aquí pots fer una donació a la nostra entitat

Membre de ...

xvac

 

 

  

Col·laboradors

logo mussapLogoCastellMar webLogo-GM-PLA webtargeta4BR

ajutnament de castello empuries2

Aquesta web utilitza galetes per a gestionar l'autenticació, navegació i altres funcions. Si continues navegant n'acceptes el seu ús

Més informació

Accepto
Conservacio1Small Una de les prioritats de l’APNAE és la millor conservació de totes les espècies de flora i fauna que viuen al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà.
Conservacio2Small Com és evident, cal prioritzar les espècies de distribució molt restringida  espècies per  a les quals els Aiguamolls tenen un paper essencial, les rareses i les amenaçades

Conservacio3Small

En laguns casos s’han realitzat reintroduccions, com és el cas de la cigonya, la polla blava, la daina  o la llúdriga. La llista podria continuar en un futur proper amb l’àliga pescadora, la fotja banyuda o el xarxet marbrenc.
Conservacio4Small Algunes d’aquestes espècies no tenen problemes de conservació, almenys en l’actualitat, però en el seu dia es varen reintroduir pel seu elevat poder de seducció ambiental. Aquest és el cas de la cigonya o  la de la llúdriga que, a més, tenen la qualitat de fer d’espècies paraigua. És a dir, ajudant-les a elles ajudem a moltes altres espècies que comparteixen el seu ecosistema.

Contacta'ns:
email: apnae@apnae.org

Per telèfon de dimarts a divendres de 9:00 a 15:00 al 972 454 672