Logo png
ASSOCIACIÓ D'AMICS DEL PARC NATURAL
DELS AIGUAMOLLS DE L'EMPORDÀ

Cerca al web

Subscriu-te

Uneix-te a nosaltres

El Bruel

Els projectes

Buf projecte Giraffa

banner cigonya

PROJECTE PUPUT

PROJ PUPUT

Aquí pots fer una donació a la nostra entitat

Membre de ...

xvac

 

 

  

Col·laboradors

PNAE centre

logo mussapLogoCastellMar webLogo-GM-PLA webtargeta4BR

ajutnament de castello empuries2

 

Aquesta web utilitza galetes per a gestionar l'autenticació, navegació i altres funcions. Si continues navegant n'acceptes el seu ús

Més informació

Accepto

L'organització Amics del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà (APNAE) us informa que les dades personals rebudes seran tractades amb estricta confidencialitat, d'acord amb la nostra política de privacitat i la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Per això us fem avinent que hi ha un fitxer automatitzat amb dades de caràcter personal, com també un arxiu documental general, amb la finalitat de fer possible la difusió del coneixement del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà i el seu entorn. Els destinataris de la informació són tots els membres del personal, col•laboradors i socis de l'APNAE, així com encarregats de tractament i organismes oficials que per llei exigeixin la comunicació o cessió.

Les dades tractades seran les estrictament necessàries per a la correcta identificació del remitent i per efectuar la gestió dels contactes organitzatius propis de l'APNAE. Respecte de les vostres dades, podreu exercitar els drets d'oposició, accés, rectificació i cancel·lació dins l'àmbit reconegut per la llei, a través d'aquest formulari de contacte.

En compliment de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l'APNAE no us remetrà correu amb continguts comercials que no hàgiu demanat abans. En altre cas, el vostre correu electrònic es conservarà exclusivament per mantenir-vos informat de les nostres activitats. Si no voleu rebre més comunicats, feu-nos-ho saber a través d'aquest formulari de contacte.

Contacta'ns:
email: apnae@apnae.org

Per telèfon de dimarts a divendres de 9:00 a 15:00 al 972 454 672